Kuhlberg maalaa joka pelissä Loiskeelle

Kuva: Pauli Impola Sääksjärven Loiske on kolmen pelatun ottelun jälkeen tappioitta jalkapallon kolmosdivisioonassa. Tuorein tulos oli 2 - 1-voitto TKT:sta.

Kuva: Pauli Impola
Sääksjärven Loiske on kolmen pelatun ottelun jälkeen tappioitta jalkapallon kolmosdivisioonassa. Tuorein tulos oli 2 – 1-voitto TKT:sta.

Sääksjärven Loiskeen alkukausi jalkapallon kolmosdivarissa on sujunut erinomaisesti. Kolmesta pelistä on saldona voitto ja kaksi tasapeliä eli viisi pistettä yhteensä. Tuoreimmassa kamppailussa kaatui liki paikallisvastustaja TKT niukalla 2 – 1 (2-0)-vierasvoitolla. Loiskeen voiton takuumiehinä häärivät malintekijät Mika Tuuri ja Niko Kuhlberg sekä hyvin maalillaan onnistunut veskari Janne Peltonen.

Mika Tuurin osuma oli nätti nosto hyvästä laitajuoksusta yli vastaan rynnineen TKT-molarin. Niko Kuhlberg puolestaan murtautui laidaltaan läpi ja tinttasi pallon voimalla etukulmasta maaliin. Osuma oli maaliahneelle Kuhlbergille kauden kolmas, hän on osunut jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

– Minulla ja Kuhlbergilla on pitkä yhteinen historia FC Tampereen ja FC Tigersin ajoista lähtien. Niko on maalivainuinen kaveri, joka osuu hyvällä prosentilla kaudesta toiseen, kiitteli Loiskeen valmentaja Jukka Salminen 26-vuotiasta maalitykkiään, joka jo viime sesongilla tykitti Loiskeelle 15 täysosumaa ja oli kolmosdivarin maalipörssin kolmas.

Alkukauden peliotteisiin ja tuloksiin Loiskeen valmennusjohto on luonnollisesti hyvin tyytyväinen.

– Pelit ovat sujuneet ok, varsinkin huomioiden meidän treenikauden lyhyyden verrattuna vastustajiin. Esimerkiksi alkakaudesta kohtaamamme Ilves ja TKT ovat päässeet harjoittelemaan Pirkkahallissa useita kertoja talviviikkojen aikana.

– Loiskeella on koossa aika kokenut ja tasapainoinen joukkue, olen pystynyt alkukaudesta kierrättämään pelaajarosteria varsin laajasti, mikä on mainio juttu sekin. Mutta mennään matalalla profiililla kautta eteenpäin, ei leijuta vähääkään, Salminen tuumi.

Seuraava ottelu Loiskeella on helatorstaina kotiareenalla, kun vastaan tulee kaksi pistettä vähemmän pinnoja alkukaudesta koonnut PJK Pirkkalasta

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?