Kiitos vauvakahvila pikku nupusta

Minulla ja monella äidillä on ollut viime syksystä ihana mahdollisuus keskusteluun, kahvihetkeen ja vertaistukeen Lempäälän seurakunnan vauvakahvila pikku nupussa. Jokainen maanantai joukko äitejä pienokaistensa kanssa, on kokoontunut vanhaan pappilaan, jossa aina iloiset Tarja ja Regina ovat ottaneet meidät lämmöllä vastaan.

Vauvakahvilan ohjatut tuokiot yhdessä, mahdollisuus lämpöiseen kupilliseen teetä tai kahvia ja keskustelut ovat olleet mitä mahtavin startti uuteen viikkoon. Monet yhteiset hetket ovat olleet minulle tärkeitä. Kahvipöydässä on kuulumisten lisäksi saanut jakaa vauva-arjen ihmeellisyydet ja saanut vertaistukea. Lasten kasvamista on ollut hienoa seurata. Puhumattakaan riemua yhdessä olemisesta, leikeistä ja kavereista.

Lämmin kiitos seurakunnalle ja erityisesti Tarjalle ja Reginalle kuluneesta vuodesta. Toivottavasti pikku nuppu avaa ovensa myös  kesän jälkeen uusille ja jo tutuille äideille ja pienokaisille.

Riina Aspila ja Matias

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>