Lempäälä myymässä sairaalapaikkoja muille kunnille?

Työ Lempäälän terveyskeskussairaalan kaikkien potilashuoneiden käyttöönottamiseksi jatkuu Lempäälän kunnassa. Terveyskeskussairaalassa on tilat 51 potilaalle. Potilashuoneita on  26, joista kymmenen ei tällä hetkellä ole käytössä.

Työnsä tammikuussa aloittanut työryhmä on kartoittanut terveyskeskussairaalan tyhjillään olevien huoneiden käyttömahdollisuuksia. Lempäälän  kunnan sosiaali- ja terveyslautakunta merkitsi tiedokseen työryhmän selvityksen tilojen käytöstä. Sen mukaan Akaan kaupunki ja Urjalan kunta ovat kiinnostuneita ostamaan Lempäälältä terveyskeskussairaalapaikkoja. Lautakunta päättä tilojen käytöstä myöhemmin touko- tai kesäkuussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?