Loiske kipusi sarjakakkoseksi

Sääksjärven Loiskeen jalkapallon edustusmiehistön kevätlento sen kuin jatkuu. Kauniin helatorstai-illan saldoksi tuli nätti kotivoitto Pirkkalan PJK:sta lukemin 3 – 1 (1-1).  Kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä neljästä pelaamastaan ottelusta Loiske on koonnut kahdekaan pistettä, joka nostaa sääksjärveläiset sarjan kakkossijalle saakka.

–Loiskeen pelaaminen ei välttämättä ole kaikkein kauneinta katsella, mutta tulosurheilustahan tässä on kyse. Pojat tekevät kentällä mahtavalla asenteella töitä 90 minuuttia, joten jokainen piste on hiellä ja työllä ansaittu, myhäili tyytyväinen joukkueenjohtaja Pertti Suhonen PJK-ottelun jälkimainingeissa.

Loiske meni johtoon, kun PJK:n maalivahti ja puolustus möhli oikein kunnolla, Iiro Riponiemellä oli helppo työ rosvota pallo ja tökätä se tyhjään maaliin. PJK:n tasoitus tuli läpiajosta, jolle debyyttipelinsä pelannut italaisjuurinen veskari Alessandro Greco ei voinut mitään.

Toisella jaksolla maalitykki Niko Kuhlberg teki rankkariosuman, joka oli jo kauden neljäs yhtä monessa ottelussa tehty maali. Pelin sinetti nähtiin, kun Juho Mäkiniemi murtautui laidaltaan läpi ja teki hallitusti osuman takanurkkaan. Mäkiniemen peliesitys oli muutenkin väkevä, hän oli vasemmalla kaistalla lähes mahdoton pideltävä pirkkalalaispelaajille.

PJK:llakin olivat omat paikkansa. Avausjaksolla joukkue sössi puhtaan läpiajon Grecon erinomaiseen torjuntaan ja toisella puoliskolla kolisivat tolpat Loiskeen maalissa.

–Fiilis on, että pelimme paranee kierros kierrokselta. Kyllä tästä on mukavan postiiviset mietteet jatkaa kautta eteenpäin, alleviivasi Pertti Suhonen.

Seuraavaksi Loiske kohtaa kotikentällään Euran Pallon, joka kärsi edelliskiepillä karmean 1 – 7-kotihäviön TKT:lle, jota Loiske puolestaan löylytti lukemin 2 – 1.  EuPa saapuu Sääksjärvelle 12. toukokuuta.