Lapset liikennepuiston ideanikkareina

Lapset saivat ideoida uutta liikennepuistoa. Kuva: Sari Juuti

Lapset saivat ideoida uutta liikennepuistoa. Kuva: Sari Juuti

Vesilahden Kirkonkylän koulun oppilaskunnalle on myönnetty tuhannen euron Nuoriso-Leader toiminta-avustus liikennepuiston rakentamiseen.

Liikennepuistohanke etenee hyvää vauhtia, alakoulun oppilaat ovat nyt suunnitelleet liikennepuistoa, suunnitelmat olivat nähtävillä ja kuntalaisten kuultavana kirjastossa viikon ajan. Tämän jälkeen tehdään varsinainen suunnitelma oppilaiden töitä mukaillen. Liikennemerkit laitetaan tilaukseen ja työt aloitetaan kesäkuun 13. päivä ja valmista pitäisi olla juhannuksen jälkeen.

Liikunta- ja nuorisosihteeri Sari Juuti toteaa, että hieman voi tulla budjetti vastaan eikä tuhat euroa ei taida riittää possujunaan, siltojen, tai huoltoaseman tekoon.

– Yritämme kuitenkin käyttää luovuutta, hän lisää.

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>