Mitaleja maastosta ja maantieltä

Piirinmestari Leevi Keronen. Kuva: Tommi Keronen

Piirinmestari Leevi Keronen. Kuva: Tommi Keronen

Jyväskylässä kisatut SM-maantiejuoksut avasivat yleisurheilun ulkokauden arvokisakalenterin. Kisoissa oli kaksi Lempäälän Kisa Yleisurheilun edustajaa ja SAUL-puolimaratonilla yksi.

Anniina Mahkonen juoksi 10 kilometrin matkan aikaan 40,51 ja oli T17-arjassa seitsemäs. Vastaavalla matkalla sarjassa M19 Konsta Puranen oli ajalla 37,33 sijalla 13. Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) kisattiin yli 30-vuotiaiden sarjasta aina 80-vuotiaisiin saakka. Lekiläisistä matkassa oli Marko Luomi, joka paineli M45-sarjassa puolimaratonin kovaan aikaan 1.18,14. Tuloksena oli SM-hopea.

Leevi Keronen maastojen piirinmestari

Yleisten ja nuorten sarjojen maastojuoksun pm-kilpailut juostiin Kangasalan Kyötikkälän maastoissa. LeKi Yleisurheilun edustajia kisaamassa oli neljä ja sama oli myös mitalien määrä.

Sarjassa P17 käytiin neljän kilometrin matkalla loppukirikamppailu, ja siinä piirinmestaruuden nappasi Leevi Keronen ajalla 14,57. Samanikäisten tyttöjen kisassa Venla Ranta oli hopealla ajalla 17,06, Anniina Mahkonen pronssilla 17,14 ja Hilda Kukonlehto seitsemäs ajalla 18,51. Joukkuekilpailussa kolmikko otti LeKi:lle piirinmestaruuden.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?