Määtälle kotouttamispalvelujen kehittämiseen 24 000 euroa

Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan Kulttuurirahasto on jakanut Lempäälän ja Vesilahden seudulle apurahoja. Paikallisista suurimman apurahan sai vesilahtelainen yhteiskuntatieteiden maisteri Tiina Määttä, jolle myönnettiin kotoutumispalvelujen kehittämistä käsittelevään väitöskirjatyöhön 24 000 euroa.

Apurahoja myönnettiin myös Lempäälä-seura ry:lle (3 000 euroa), terveystieteiden kandidaatti Janne Räsäselle (7 000 euroa), tanssinopiskelija Heidi Salmiselle (2 000 euroa), muusikko Anna Angervolle ja nykymusiikkiyhtye TampereRaw:lle (5 000 euroa).

Kulttuurirahasto myönsi apurahoja yhteensä 1,1 miljoonaa euroa 82:lle eri taholle kärkihankkeisiin, työskentelyyn, opintoihin ja tapahtumien järjestämiseen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?