Raju ulosajo Lempäälässä

Pelastuslaitos sai perjantai-iltana 13. toukokuuta kello 23.32 hälytyksen tieliikenneonnettomuuteen Lempäälään.  Henkilöauto oli suistunut rajussa ulosajossa tieltä Lempäälän keskimmäisessä moottoritieliittymässä, ramppi 35:ssä Turuntielle. Auto törmäsi lähellä tienvarren taideteosta kallioon ja pyörähti katolleen. Pahoin romuttuneessa autossa oli yksi henkilö, joka kuljetettiin sairaalaan.

Lauantai-iltana14. toukokuuta kello  20.40  Turuntiellä Lempäälässä  pysäytettiin liikennetarkastukseen henkilöauto, jossa oli kiinni väärät rekisterikilvet. Auto oli poistettu liikennekäytöstä. Kuljettajana toiminutta ajo-oikeudetonta 30-vuotiasta miestä epäillään ajoneuvorikkomusten lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli kuudes kerta vuoden sisään. Autossa kiinni olleet rekisterikilvet oli anastettu Tampereelta huhtikuussa.

Saman päivän yöllä kello 23.30. Kelhontiellä Lempäälässä kuljetti henkilöautoa 32-vuotias mies, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Puhalluskokeen tulos oli 1,87 promillea. Miehellä oli yksi matkustaja kyydissään.

Sunnuntain puolella kello 1.15. Vt 3:lla Lempäälässä tarkastettiin kuorma-autoksi rekisteröity ajoneuvo, jota kuljetti ajo-oikeudeton 26-vuotias mies. Kiinnijääminen oli kolmas kerta vuoden sisään. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta alustavan huumetestin osoitettua positiivista. Tutkittavaksi tuli myös väärän henkilötiedon antaminen, koska kuljettaja kertoi poliisille ensin väärät henkilötiedot. Mies kuljetettiin verikokeisiin. Autossa matkustajina olleita 18- ja 19-vuotiaita miehiä epäillään myös huumausaineen käyttörikoksista.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?