Polkupyörien katsastuspäivä

Ari Sillfors tarkistaa polkupyörää pikahuoltopisteellä.

Ari Sillfors tarkistaa polkupyörää pikahuoltopisteellä.

Narvan Aktiivinen Monari-hanke järjesti koko perheen pyöräily- ja liikuntatapahtuman 9.5. Narvan koulun alueella. Ohjelmassa oli leikkimielinen polkupyörien katsastus, jossa Liikenneturvan lomakkeen avulla tarkistettiin lasten polkupyörien turvallisuus. Pientä huomautettavaa löytyi muutamista pyöristä mm. jarrujen ja heijastimien osalta. Paikan päällä oli onneksi osaava pikahuoltopiste ja pikkuviat saatiin korjattua saman tien.
Vesilahden kunnan liikunta- ja nuorisotoimen järjestämä taitoajorata oli suuri menestys, samoin Unelmien liikuntapäivä-tapahtuma, jossa Treenifiiliksen maksuttomiin jumppiin oli runsaasti osanottajia.
Aktiivinen Monari-hanke on Leader-rahoituksella toimiva hanke, jossa aktivoidaan toimintaa Narvan Lainaamon ja monitoimitalon yhteyteen. Hanketyöntekijänä toimii Leena Kurki.

Katariina Keinänen ja Lila Leppänen olivat tarkkoja katsastusmiehiä

Katariina Keinänen ja Lila Leppänen olivat tarkkoja
katsastusmiehiä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?