Iloiset torin avajaiset Sääksjärvellä

Lastentarhanopettaja Johanna Tiensuun johdolla hienosti esiintynyt lapsikuoro sai yleisön aplodit. Kuva: Kirsti Siitonen

Lastentarhanopettaja Johanna Tiensuun johdolla hienosti esiintynyt lapsikuoro sai yleisön aplodit. Kuva: Kirsti Siitonen

Kunnanjohtaja Heidi Rämö leikkaa nauhan. Avustavat lapset saavat siitä muistoksi pienen palan. Kuva: Kirsti Siitonen

Kunnanjohtaja Heidi Rämö leikkaa nauhan. Avustavat lapset saavat siitä muistoksi pienen palan. Kuva: Kirsti Siitonen

Sääksjärven tori Sääksjärven S-marketin vieressä avattiin Lempäälän 150-juhlavuoden tapahtumana 15. toukokuuta. Otsonmäen päiväkodin lapsikuoro esitti aluksi ohjaajansa johtamana yleisöä ihastuttavia leikkisiä lauluja. Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö piti tilaisuuden avauspuheen.

Kunnan 150-juhlavuoden kunniaksi järjestetään kunnassa 150 tapahtumaa, joista yksi oli torin avaustilaisuus. Puheen jälkeen kunnanjohtaja julisti torin avatuksi leikkaamalla yhdistysten kannatteleman silkkinauhan poikki. Silkkinauhan oli suunnitellut Outi Peltola sointumaan kunnan 150-juhlavuoden logon värisävyihin.  Esiintyneet lapset saivat myös osallistua nauhan leikkaukseen ja saivat muistoksi pienen palan nauhaa.

Tilaisuuden organisoineen SPR:n Sääksjärven osaston lisäksi paikalla oli myös muita alueen yhdistyksiä sekä torimyyjä. Sääksjärven VPK:n paloautoon oli mielenkiintoista kurkistaa sisälle ja ihmetellä kaiken tarvittavan mahtumista; järjestys tekee tilaa.  Partiolippukunta Kyynärön Kiertäjien makkarapisteessä sai valita grillimakkaralle oman maun mukaisen kypsyysasteen. Yhteistyössä MLL:n, SPR Lempäälän ja SPR Sääksjärven osastojen kanssa järjestettävä Lempäälän Terhokerho kokoontui samaan aikaan Otsonmäen päiväkodissa, jolla myös oli oma pöytä torilla. Ajatus torin avajaisten järjestämiseen olikin syntynyt juuri Terhokerhon piirissä.

Paikalla olleet esittivät toiveen, että torin avajaistapahtuma aloittaisi Sääksjärvellä vilkkaan torielämän tulevana kesänä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?