Nuori kapellimestari johtamaan kokenutta LeKi-orkesteria

Kuva: Marko Panu 19-vuotias Arttu Lehtimäki passasi Kisan 3 - 0-voittoon Iskun kakkosjoukkuetta vastaan. Kisa nappasi viikonloppuna kaksi puhdasta voittoa tamperelaisseurasta.

Kuva: Marko Panu
20-vuotias Arttu Lehtimäki on Kisan ensi kauden lentopallojoukkueen kapellimestari eli passari. Hänen isänsä Harri Lehtimäki puolestaan on Kisan tuore päävalmentaja.

Lempäälän Kisan lentispalapeli valmistuu pala palalta. Kaksi erittäin tärkeää palasta loksahtivat uomiinsa, kun isä ja poika eli Harri ja Arttu Lehtimäki kirjoittivat nimensä Kisan tarjoamaan sopimuspaperiin. Harri Lehtimäki ottaa ensi sesongin 1-sarjajoukkueen päävalmentajuuden hoteisiinsa ja Arttu puolestaan häärii joukkueen ykköspassarin tontilla.

Harri Lehtimäki on erittäin kokenut viisikymppinen lentopallovaikuttaja, joka on toiminut kotikaupunkinsa VaLePan riveissä monessa eri roolissa. Oma peliura urkeni Lehtimäellä aina pääsarjaan saakka ja sen jälkeen hän on toiminut monen eri juniorijoukkueen vetotehtävissä. Pääsarjassa Lehtimäki on valmentanut usean kauden ajan menestysvalmentaja Ugis Krastinsin aisaparina.

Arttu Lehtimäki on puolestaan VaLepan maineikkaan juniorimyllyn läpikäymä 20-vuotias lajin suurlupaus, joka esiintyi jo menneellä kaudella Kisan riveissä.

– Viime kautta haittasivat päällä ollut armeija sekä se, että pelasin monesa eri joukkueessa aikuisissa ja junnuissa. Nyt pystyn treenamaan ja keskittymään täyspainotteisesti pelaamiseen Kisassa, Arttu kommentoi.

Arttu Lehtimäellä on tavoite pelata tulevina vuosia Mestaruusliigassa, johon vastuullinen rooli Kisassa ensi kaudella antaa hyvät mahdollisuuden kehittyä.

Kisalla on nyt koossa kahdeksan pelaajasopimusta ja taustakööri alkaa olla myös täysin koossa. Valmennuspuolella Tapani Nyström jatkaa entisessä roolissaan muun muassa tilastoiden pelejä, Jarno Nyström vastaa pelien videoinnista, Antti Raunion hoteissa on tiedotus ja otteluissa huolto, johon vahvistukseksi tulee mukaan myös Mika Peltola.

Pelaajapuolelle haetaan vielä 2 – 4 uutta pelimiestä, neuvonpito on käynnissä useamman tahon kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?