Virmavirta ja Vuoti Kisan Mestis-tiimiin

Lempäälän Kisan juhlakauteen eli kymmenenteen perättäiseen jääkiekon Mestis-sesonkiinsa valmistautuva joukkue alkaa olla mainiosti hahmollaan. Jo aiemmin julkaistun seitsemän pelaajasopimuksen lisäksi LeKi tuli esiin seitsemällä uudella nimellä, joissa on sekä jatkumoa edelliskausilta että aivan uutta verta.

Nimekkämmät tuoreet LeKi-pelaajat ovat pakki Vilho Virmavirta ja hyökkääjä Santeri Vuoti. Raamikas Virmavirta oli pitkään Tapparan listoilla ja pelasi Kisassa viitisenkymmentä Mestis-peliä, menneen kauden hän luuti Mestis-mestari Mikkelin Jukureitten takalistoilla. Santeri Vuoti puolestaan oli HPK:n kirjoilla edelliset kaudet, mutta kävi pelaamassa viime syksynä kymmenen peliä Kisassa yli piste/peli-tahdilla. Vuotista voi hyvin perustein odottaa tulosta tekevää pelaajaa, kun taas Virmavirran pelirooli on enemmänkin puolustava ja varmistava.

Valtteri Järviluoma aloittaa Lempäälässä kolmannen kautensa. Hän on työteliäs ja luisteluvoimainen pelaaja, joka on summannut pelaamissaan 98 Mestis-ottelussa 16 tehomerkintää. Tomi Iso-Mustajärvi käväisi Kisassa toissa kauden lopulla, pelaten hienon kevään. Viime kausi isokokoisella sentterillä meni Imatralla Suomi-sarjassa.

Jaakko Kerisalmi ja Sami Kaislehto nousivat viime keväänä Suomi-sarjasta Kisan kokoonpanoon ja tekivät niin mukavaa jälkeä, että jatkosopimuksiin päädyttiin. Molemmilla on evästä ottaa pisteitä tekevä rooli, saldot Suomi-sarjasta ovat molemmilla pistepuolelta hyvät.

Aivan uutena kasvona Kisan saukkonuttuun pukeutuu Jesse Pelamo, joka debytoi hienon junioruran jälkeen miesten tasolla Keuruun KeuPaHT:ssa viime kaudella, siellä syntyi tehot kuusi maalia ja yhdeksän syöttöä. A-nuorissa Tappara-juurinen Pelamo summasi hyviä tehosaldoja, joten potentiaalia pistetehtailuun löytyy myös häneltä.

Nyt tehtyjen 14 sopimuksen lisäksi, Kisalla on kontakteja useampiin pelaajiin. Joukkueeseen haetaan nuoruuden rinnalle myös kokemusta, muutaman viime kaudella liigassa pelanneen pelimiehen kanssa neuvottelut ovat edenneet suotuisasti.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?