Heidi Pirttijoki Lempäälän seurakunnan talousjohtajaksi

Ekonomi, kauppatieteiden maisteri Heidi Pirttijoki, 35, on valittu Lempäälän ev.-lut. seurakunnan talousjohtajaksi. Valinnan teki kirkkovaltuusto kokouksessaan 24. toukokuuta. Varalle valtuusto valitsi hallintotieteiden maisteri Riina-Eveliina Eskelisen.

Ylöjärveläinen Pirttijoki aloittaa työt 1. elokuuta. Hän seuraa tehtävässä Aulikki Puntolaa, joka jää eläkkeelle 1. syyskuuta.

Heidi Pirttijoki valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2007. Lisäksi hän on suorittanutt KHT-tilintarkastustutkinnon vuonna 2008.

Pirttijoki on ollut Ikaalisten seurakunnan talouspäällikkönä vuodesta 2012. Sitä ennen hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla tilintarkastajana. Valmistumisensa jälkeen työnantajia ovat olleet Ernst & Young Oy, KPMG Oy ja Tilintarkastus DK Oy.

Seurakunnan talousjohtajan virka oli keväällä avoinna kaksi kertaa. Virkaa haki yhteensä 19 henkilöä. Ensimmäinen haku päättyi 22. helmikuuta, mutta kirkkoneuvosto ei löytänyt 17 hakijan joukosta sopivaa.

Sen jälkeen seurakunta kartoitti yhteistyömahdollisuudet naapuriseurakuntien kanssa, mutta toivottua ratkaisua ei syntynyt. Kun virka avattiin uudelleen hakuun, määräaikaan eli 9. toukokuuta mennessä sitä haki vielä kaksi henkilöä.

Valtuuston tekemässä lopullisessa valinnassa Heidi Pirttijoki nousi esiin 19 hakijan joukosta koulutuksensa, työkokemuksensa sekä haastattelussa saadun vaikutelman perusteella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?