Vesilahti ostaa kuntouttavaa työtoimintaa

Vesilahden kunnanhallitus on hyväksynyt ostopalvelusopimuksen, jolla kunta ostaa Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n järjestämää kuntouttavaa työtoimintaa kierrätyskeskuksessa, kierrätyspuodissa sekä tekstiilikierrätys Leveteksissä Lempäälässä. Toiminnassa on mukana vesilahtelaisia asiakkait5a.

Työttömien yhdistys laskuttaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan Vesilahden kuntaa palvelusta Ely-keskuksen kunnalle maksaman päiväkorvauksen mukaan 10,09 euroa toteutuneesta toimintapäivästä.

 

Kunnanhallitus hyväksyi myös kunnan ja Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n välisen aie- ja yhteistyösopimuksen alkuvuodesta 2017 mahdollisesti alkavasta Kohta-hankkeesta, jonka tavoitteena on auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä. Kohderyhmää ovat erityisesti yli 50-vuotiaat työttömät, valvontarangaistusta yhdyskuntapalvelussa suorittavat henkilöt ja nuoret.

Kohta-hankkeen tavoitteena on estää syrjäytymistä ja auttaa yhteiskuntaan ja työelämään sulautumisessa sekä kartuttaa elämäntaidon hallintaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?