Vesilahti ostaa kuntouttavaa työtoimintaa

Vesilahden kunnanhallitus on hyväksynyt ostopalvelusopimuksen, jolla kunta ostaa Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n järjestämää kuntouttavaa työtoimintaa kierrätyskeskuksessa, kierrätyspuodissa sekä tekstiilikierrätys Leveteksissä Lempäälässä. Toiminnassa on mukana vesilahtelaisia asiakkait5a.

Työttömien yhdistys laskuttaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan Vesilahden kuntaa palvelusta Ely-keskuksen kunnalle maksaman päiväkorvauksen mukaan 10,09 euroa toteutuneesta toimintapäivästä.

 

Kunnanhallitus hyväksyi myös kunnan ja Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n välisen aie- ja yhteistyösopimuksen alkuvuodesta 2017 mahdollisesti alkavasta Kohta-hankkeesta, jonka tavoitteena on auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä. Kohderyhmää ovat erityisesti yli 50-vuotiaat työttömät, valvontarangaistusta yhdyskuntapalvelussa suorittavat henkilöt ja nuoret.

Kohta-hankkeen tavoitteena on estää syrjäytymistä ja auttaa yhteiskuntaan ja työelämään sulautumisessa sekä kartuttaa elämäntaidon hallintaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>