Vesilahti ostaa kuntouttavaa työtoimintaa

Vesilahden kunnanhallitus on hyväksynyt ostopalvelusopimuksen, jolla kunta ostaa Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n järjestämää kuntouttavaa työtoimintaa kierrätyskeskuksessa, kierrätyspuodissa sekä tekstiilikierrätys Leveteksissä Lempäälässä. Toiminnassa on mukana vesilahtelaisia asiakkait5a.

Työttömien yhdistys laskuttaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan Vesilahden kuntaa palvelusta Ely-keskuksen kunnalle maksaman päiväkorvauksen mukaan 10,09 euroa toteutuneesta toimintapäivästä.

 

Kunnanhallitus hyväksyi myös kunnan ja Lempäälän-Vesilahden työttömät ry:n välisen aie- ja yhteistyösopimuksen alkuvuodesta 2017 mahdollisesti alkavasta Kohta-hankkeesta, jonka tavoitteena on auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä. Kohderyhmää ovat erityisesti yli 50-vuotiaat työttömät, valvontarangaistusta yhdyskuntapalvelussa suorittavat henkilöt ja nuoret.

Kohta-hankkeen tavoitteena on estää syrjäytymistä ja auttaa yhteiskuntaan ja työelämään sulautumisessa sekä kartuttaa elämäntaidon hallintaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>