Korhonen ehdolla kehitysjohtajaksi Vesilahdessa

Vesilahden kunnanhallitus esittää yksimielisesti valtuustolle, että uuteen kehitysjohtajan virkaan valitaan Ismo Korhonen Jyväskylästä (Palokka). Korhonen on koneinsinööri. Varalle kunnanhallitus ehdottaa DI Otto Härköstä Helsingistä.

Kehitysjohtajan virkaan saapui 37 hakemusta. Heistä haastatteluun kutsuttiin kuusi ja edelleen soveltuvuusarviointeihin  kolme, joista kolmas oli vesilahtelainen yrittäjä, insinööri AMK Kristian Lella.

Kehitysjohtajan virka perustetaan Vesilahden kuntaan 1. elokuuta 2016 alkaen. Kehittämispäällikön ja teknisen johtajan virat lakkautetaan.

Kehitysjohtaja toimii teknisen vastuualueen päällikkönä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän vastaa kunnan elinkeinotoimesta ja kehittämisestä. Hän toimii sekä teknisen jaoston että maaseutu- ja elinkeinotyöryhmän esittelijänä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?