Lempäälän suurin yleisötapahtuma Kuokkalankosken Markkinat kokoaa taas yhteen kuntalaiset ja kesävieraat

Viime kesänä markkinoilla oli väkeä jopa tungokseen asti.Kuva: Jorma Lehtinen

Viime kesänä markkinoilla oli väkeä jopa tungokseen asti.Kuva: Jorma Lehtinen

Tänä vuonna lauantaina 16. heinäkuuta.2016 järjestettävät Kuokkalankosken Markkinat on kesän perinteisin tapaamispaikka niin kuntalaisille kuin muualta tuleville kesävieraillekin. Tuttujen tapaamisen ohessa voi nauttia monipuolisesta ohjelmasta, erityisesti vastavalitun Tangokuningattaren esityksistä, sekä tehdä edullisia markkinaostoksia. Markkinapaikkana on edelleen Villa Hakkarin alue Kuokkalassa.

Lempäälän Rotaryklubi on järjestämässä Kuokkalankosken Markkinoita nyt jo 19. kerran. Viime kesän markkinoiden jälkeen klubissa oltiin kuitenkin valmiita katkaisemaan pitkä perinne. Suuren yleisön painostus sai kuitenkin rotarit pyörtämään päätöksensä.

– Saimme niin paljon positiivista palautetta ja toiveita jatkon suhteen, että kyllä ainakin tänä kesänä markkinat järjestetään entiseen tapaan, kertoo klubin markkinatoimikunnan vetäjä Seppo Nieminen. Lisäksi saimme lempäälän kunnalta lupauksen hieman isommasta tuesta kunnan 150-vuotisjuhliin liittyen.

– Ja kyllähän Lempäälän Rotaryklubin viime syksynä saama Erik Edner –mitalikin hieman lisäsi meille paineita, naurahtaa Nieminen.

Kuokkalankosken Markkinoiden ohjelma on vuosien mittaan muotoutunut varsin perinteiseksi, mutta toisaalta myös hyvin toimivaksi. Lisäksi lauantai-iltana markkinoiden jälkeen järjestettävät Markkinatanssit ovat aina olleet suositut.

– Kyllä meillä joka vuosi on ohjelmassa myös pientä vaihtelua. Parina viime vuotena on muun muassa mukana ollut Riesa-Pelle, jonka esityksistä ovat tykänneet niin lapset kuin aikuisetkin. Eikä hyvää kannata lähteä liikaa muuttamaan, toteaa Seppo Nieminen lopuksi.

Tangokuningatar Susanna Heikki sai viime kesänä markkinayleisön Kuva: Jorma Lehtinen

Tangokuningatar Susanna Heikki sai viime kesänä markkinayleisön Kuva: Jorma Lehtinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?