Narvan paloasema myyntiin

Vesilahden kunta myy Narvan vanhan paloaseman osana kunnan talouden tasapainottamistoimia. Kunnanhallituksen päätöksen mukaan kiinteistö myydään tarjousmenettelyllä, ja kunnanhallituksella on oikeus hyväksyä tai hylätä annetut tarjoukset.

Vuonna 1951 valmistunutta paloasemaa on laajennettu vuonna 1997.  Rakennuksen kerrosala on  250 neliötä. Rakennuksen yläkerrassa on asuinhuoneisto. Rakennus sijaitsee noin 800 neliön tontilla Narvan kylän keskustassa Tuulikalliontiellä.

Vanha paloasema voidaan asettaa myyntiin, koska Narvan uusi paloasema on valmistumassa.

Ns. Reimarin ja Sorvalan rakennukset myydään purettavaksi osana kunnan talouden tasapainottamistoimia, koska uusi Peuraniityn päiväkoti on aloittanut toimintansa.

Tuulikalliontiellä Narvassa sijaitsevassa Reimarin rakennuksessa on aikoinaan toiminut päivähoidon ns. ryhmis. Samalla tilalla sijaitseva ns. Sorvalan rakennus on aikoinaan toiminut koulun teknisen työn tilana. Rakennukset ovat huonokuntoisia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?