Vesilahti vuokraa Onkemäen koulun

Vesilahden kunta vuokraa Onkemäen koulun tilat pariskunnalle, joka aikoo aloittaa vuokratiloissa Steiner-pedagogisen toiminnan yksityisenä päiväkotina elokuussa 2016. Onkemäen koululle on suunniteltu Steiner-koulun  aloitusta elokuussa 2017.

Vesilahden kunnanhallitus hyväksyi tilojen vuokraamisen periaatteellisesti 500 euron kuukausivuokraan.

Vesilahden kunnan ja Onkemäen koulun ystävät ry:n välillä käydään neuvotteluja kiinteistön myymisestä. Yhdistys toivoo kouluun metsäpäiväkotia, jonka toiminta on aikeissa käynnistää aluksi koulukiinteistön asuintiloissa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>