Lempäälän kunta osallistuu LeKi:n imagomarkkinointiin

Lempäälän kunnanhallitus päätti 3. kesäkuuta myöntää yhteisöavustuksina yhdistystaloille yhteensä 12 000 euroa. Kulttuurihistoriallisten rakennusten kunnossapitoon sekä Kuljun työväenyhdistys, Lempäälän työväenyhdistys että MTK Lempäälä saivat kukin  4 000 euroa.

Kunnanhallitus myönsi yhteisöavustuksena Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistykselle 300, Lempäälän kunnan  Senioreille 600 euroa, Säijän Nuorisoseuralle 1 000 euroa, Lempäälän Vauhti ry:lle 300,  sekä Työväen Sivistysliitto Lempäälän-Vesilahden opintojärjestölle 200 euroa.

Lempäälän kunnanhallitus oikeutti hallintopäällikön hyväksymään omatoimiraha-avustuksia vuonna 2016 yhteensä 27 000 euroon asti sekä kunnanjohtajan hyväksymään imago- ja näkyvyysmarkkinointina yhteistyösopimukset Lempäälän Kisan hiihtojaoston, lentopallojaoston sekä LeKi Hockey Oy:n kanssa siten, että sopimusten veroton yhteisarvo on enintään 9 000 euroa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>