Lempäälä selvityttää pysäköinnin uudessa keskustassa

Lempäälän kunnan tekninen toimi hankkii selvityksen Lempäälän uuden kuntakeskustan alueella toimivan pysäköintilaitoksen liiketoimintamalleista. Kunnanhallitus valtuutti kunnan teknisen toimen teettämään selvityksen ulkopuolisella toimijalla siten, että selvitys pysäköinnin liiketoimintamalleista aikatauluttuu yhteen Lempäälä-talon rakentamisen kanssa.

Lempäälän keskustan asemakaavassa on vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa ns. rakenteellinen pysäköinti. Pysäköintilaitoskokonaisuus rakentuisi kolmesta osasta, joista yksi olisi Lempäälä-talon alla, yksi Lempäälä-talon pohjoispuolella ja yksi eteläpu9olella.l Pysäköintilaitokset sisältäisivät noin 300 autopaikkaa kylmässä tilassa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>