Rokkia ja futista Vapari-hallin hyödyksi

Keskiviikkona 8. kesäkuuta Hakkarin kentällä jytisee hyvä musiikki ja viheriöllä taituroivat mielenkiintoiset hemmot pallon kanssa näytöspelin merkeissä. Kyse on Lempäälään hankkeilla olevan Vapari-hallin hyväksi tempaistu Rock’n Ball tapahtuma.

– Tarkoitus on pitää hauska kesähappeningi ja samalla kertoa sekä esitellä ihmisille Vapari-hallista. Mukana on tuttuja kasvoja sekä viihteen että jalkapallon puolelta, esittelee puuhamies Juha-Pekka Nieminen.

Bändejä esiintyy neljä kappaletta. Mukana ovat Outi ja Ismaila Sanen tähdittämä Senfi sekä Kova Maa, Dirty Thieves ja White Matter. Kussakin bändissä on vankka lempääläisedustus soittajia.

Jalkapallon näytöspelissä Atik Ismail on koonnut tuttuja nimiä vilisevän poppoon kohtaamaan Lempäälän oman tiimin. Atikin sakissa pelaavat muun muassa ex-maajoukkuevalmentaja Martti Kuusela, Atikin poika ex-liigapelaaja Pele Koljonen sekä maan terävin urheilukynäilijä Juha Kanerva, sakin täydentävät muun muassa Ilveksestä, Hakasta ja TPV:sta tuttuja kasvoja. Lempäälän ”Team Vapari-hallissa” mukana ovat esimerkiksi Hakan lempääläisjuurinen hyökkääjä Topi Järvi, futsal-tähti Yasar Elbeller sekä lisäksi muun muassa LeKi-lentiksen pelaajia ja LeKi-futiksen taustavaikuttajia.

Tlaisuuteen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?