Pirkanhovin ryöstö selvisi

Teboil Pirkanhovi ryöstettiin perjantaina 1. huhtikuuta.2016 aamuyöllä kello 4.45. Ryöstäjä vaati puukolla uhaten rahaa työntekijältä. Rikosnimikkeenä oli törkeä ryöstö.

Varsinaisen uhkaamisen esitti 19 -vuotias ylöjärveläinen mies, jolla on taustana useita ryöstörikoksia. Hänen seuranaan sisätiloissa oli kaksi naista, joista toinen oli 18 ja toinen 17 -vuotias. Naiset ovat kotoisin Valkeakoskelta ja Kyröskoskelta. Naisten tehtävänä oli tarkastaa paikka etukäteen vartijoilta ja muilta sisällä olevilta sekä varoittaa tarpeen mukaan ryöstöä toteuttavaa miestä. Toinen naisista oli myös varustautunut teräaseella. Osalla ryöstäjistä oli myös kasvot peittävät naamiot.

Kolmen sisällä olijan lisäksi ryöstöön osallistui autonkuljettajana 18 -vuotias valkeakoskelainen mies.

Ryöstäjät saivat saaliikseen muutaman sata euroa, joista yhden osuus oli vain viisi euroa.

Pirkanhovissa sisällä olleista ryöstäjistä sisällä ollut mies on vangittu huhtikuussa ja naiset vangittiin toukokuussa. Autonkuljettaja oli pidätettynä, mutta hänet vapautettiin vastaamaan teostaan tuomioistuimeen vapaalta.

Asian tuomioistuinkäsittely pidetään Pirkanmaan käräjäoikeudessa perjantaina 17. kesäkuuta. Kaikille neljälle rikokseen osallistuneelle vaaditaan rangaistuksia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?