Nuuskamuikkusen huuliharppu löytyi perhepiknikillä

Annin osaavan taikasauvankäytön ansiosta Nuuskamuikkunen sai huuliharppunsa takaisin. Kuva: Katariina Onnela

Annin osaavan taikasauvankäytön ansiosta Nuuskamuikkunen sai huuliharppunsa takaisin. Kuva: Katariina Onnela

Myllyrannan tapahtumapuistoon kokoontui tuulisesta ja hieman vilpoisesta säästä huolimatta monta perhettä viettämään perhepiknikkiä.

Tunnelmaa kohottivat klovnit Alberttiina ja Huubert Korento, joista jälkimmäinen oli kuulemma syönyt lipputangon siemeniä. Se näkyi klovniherran pituudessa, joka veti vertoja tuulessa huojuville koivuille. Klovnien kera maisteltiin auringon lättyjä ja ajettiin pois hämähäkkipelkoa. Nuuskamuikkuselta saapuneen puhelun jälkeen tehtiin taikoja, koska hänen huuliharppunsa oli kadonnut. Taitavat yleisöstä vapaaehtoisiksi ilmoittautuneet pikkutaikurit taikoivat huuliharpun näkyviin

Turusta mummolaan saapuneet Fatou, 9, ja Sukai, 7, suunnittelivat viettävänsä Lempäälässä muutaman päivän. Jäätelöt maistuivat tytöille vilpoisesta ilmasta huolimatta. Uimaankin he olivat uskaltautuneet. Lempääläreissun lisäksi kesän ohjelmassa oli ainakin yleisurheiluleiri, he kertoivat.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.