Ideaparkin joukkoliikenne

Kuinka on mahdollista, että Pirkanmaan suurimpaan ostoskeskukseen ei pääse joukkoliikenteen bussilla pyhinä ja sunnuntaina Tampereelta, Lempäälästä ja Vesilahdelta? Kaupan aukioloaikojen vapauttamisen myötä sadat työntekijät joutuvat tulemaan töihin myös näinä päivinä. Kaupan alalla on tunnetusti pienet palkat, joten harvalla on oma auto. Kauppa ei tunnetusti pysy pystyssä myöskään ilman asiakkaita. Monet valitsevat sitten toisen kaupan, kun bussi ei kulje. Tämä on tietysti tamperelaisten edun mukaista.Lippujen hintojen alentumisen myötä bussin käyttäjiä olisi varmaan enemmänkin. Esimerkkinä mainittakoon että yli 65 v maksavat matkastaan Ideaparkiin TkL:n arvolipulla vain 0,90 euroa klo 9-14 välisenä aikana, kun lähtöpaikka on Lempäälä tai Vesilahti.Arvolippu ei vanhene.

Mitä Lempäälän kunta on on tehnyt asialle ? Kunnan edustaja istuu tiettävästi joukkoliikennelautakunnassa. Kuinka monta puheenvuoroa hän on käyttänyt asiasta ?

Kysymyksen voi osoittaa myös Lempäälän Kehityksen edustajalle ja Ideaparkille. Olen kysellyt asiasta eri tahoilta, mutta vastauksia en ole saanut.

Nimim. Pyhien bussiliikenne 10-vuotislahja Ideaparkille!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?