Pirkanmaan pienimmillä markkinoilla paistaa aina

Grilli-kahvila Koskenvoiman pihalla Vesilahden Koskenkylässä järjestetään ensi lauantaina Pirkanmaan pienimmät markkinat. Ylämäen kyläkerho ja Grilli-kahvila Koskenvoima järjestävät markkinat nyt kahdeksatta kertaa.

Suuren suosionsa ansiosta hyvää vauhtia Pirkanmaan keskikokoisimmiksi markkinoiksi paisuvassa tapahtumassa on  myynnissä ainakin sisustustuotteita, leivonnaisia ja Kurjen tilan tuotteita. Kirpputorimyyntiä on sekä myyntipöydiltä että peräkontista. Mahansa saa täyteen makkaralla tai letuilla ja vohveleilla.

Hanna Suutari osti design inkamarian Inka Valtamolta itse otetusta valokuvasta tehdyn postikortin.

Hanna Suutari osti vuonna 2013 design inkamarian Inka Valtamolta itse otetusta valokuvasta tehdyn postikortin.

Lapset viihtyvät liukumäessä ja paikalla on myös poniajelua. Pirkanmaan pienimmillä markkinoilla on perinteisesti ollut kaunis ilma ja sellainen on tilattu tällekin kertaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>