Kunnan tervehdys: Lempäälässä tapahtuu – Kuokkalankosken markkinat jatkaa perinteitä

Heidi Rämö aloittaa työt Lempäälän kunnanjohtajana 1. elokuuuta.

Ilolla voin todeta, että vuonna 2016 Lempäälässä tapahtuu paljon. Tänä vuonna vietämme itsenäisen kunnan 150-vuotisjuhlaa koko kunnan voimin. Yhdistykset ja yritykset ovat yhteistyössä järjestäneet 150 vaikka mitä! 150 hyvän mielen tekoa, 150 tarinaa ja kuvaa. Lisäksi tapahtumat ovat yksi tärkeä osa juhlavuottamme.

Kuokkalankosken markkinat on perinteikäs ja suosittu tapahtuma kunnassa. Se kerää yhteen kunnan vakinaiset ja kesäasukkaat. Siellä nähdään ja kuullaan viimeisimmät uutiset sekä tavataan tuttuja. Kenties solmitaan myös uusia tuttavuuksia. Omalta osaltani tämän vuoden markkinat ovat minulle ensimmäiset. Minut on valjastettu tilaisuudessa lypsykisaan Vesilahden kollegani kanssa, ja jokusen sanankin saan lausua yleisölle.

Toivon, että markkinoille osallistutaan koko kunnan voimalla ja tuodaan myös tutut ja tuntemattomat markkinahumuun mukaan. Luojan suodessa saamme nauttia rennosta ohjelmasta hyvän sään lisäksi.

Kiitos kaikille tapahtuman järjestelyihin osallistuneille, tämä on kaiken vaivan arvoista!

 

28lempäälä150logo Heidi Rämö

Lempäälän kunnanjohtaja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?