Lasten Ruiskukkaralli antaa vauhtia lasten markkinapäivään

Heikki Hakala esittelemässä Ruiskukkarallin yhtä polkuautoa. Kuva: Hannu Hakala

Heikki Hakala esittelemässä Ruiskukkarallin yhtä polkuautoa. Kuva: Hannu Hakala

Markkinapäivänä on tarjolla lapsikävijöille huimaa vauhtia Villa Hakkarin arboretum-alueella. Siellä järjestetään polkuautokilpailu, johon voivat osallistua kaikki lapset, jotka helposti pystyvät polkuautolla ajamaan.

– Lempäälän Kokoomuksen ryhmässä aloimme jo talvella miettiä, mitä uutta ohjelmaa voisimme keksiä seuraaville Kuokkalankosken markkinoille. Halusimme tarjota ohjelmaa nimenomaan lapsille, ja silloin heräsi ajatus polkuautokisasta. Kokoomuksen logon pohjalta sitten tuli kilpailun nimeksi Ruiskukkaralli, kertoo Lempäälän Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Heikki Hakala.

– Eihän tässä kuitenkaan mitään varsinaista kilpailun voittajaa etsitä eikä aikoja oteta, vaan kaikki osallistujat tulevat saamaan mitalin.

Arboretumin puistokäytävän ympyräosuus onkin hyvä paikka polkuautoajelulle. Autoja tulee olemaan käytettävissä neljä ja ajoaikaa kullekin kuskille pari kierrosta hieman ruuhkasta riippuen. Polkuautot kisaan on järjestänyt Hakala Yhtiöt.

– Toivottavasti mahdollisimman monet vanhemmat ja lapset löytävät tiensä kisapaikalle. Olemme siellä koko päivän paikalla lapsia ajeluttamassa, toivottaa Heikki Hakala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?