Kuokkalankosken markkinoiden ensimmäinen täysi taulusarja löysi paikkansa

Apteekkari Kati Pinomaa oli varmistamassa taulusarjan oikean paikan apteekin takaseinällä.

Apteekkari Kati Pinomaa oli varmistamassa taulusarjan oikean paikan apteekin takaseinällä.

Lempäälän Keskusapteekkiin asennettiin Kuokkalankosken markkinoiden tukemiseksi myytyjen taulujen ensimmäinen täysi sarja. Taulut vastaanotti apteekkari Kati Pinomaa.

– Kyllähän tämä taulusarja näyttää upealta, varsinkin nyt kun se on seinällä, naurahti Kati Pinomaa, kun taulut saatiin asennettua apteekin seinälle. Sopiva paikka oli ollut valmiina jo pitkän aikaa, ja nyt taulut ovat kaikkien nähtävillä.

– Oma suosikkini on tauluista keskimmäinen, joka esittää Lempäälän kirkon kiviporttia, Pinomaa kertoi.

Lempäälän Rotaryklubi on teettänyt jo muutamia vuosia sitten sarjan vedoksia lempääläisen taiteilijan,  Kalevi Kankaalan vesiväritöistä. Kahden taulun aiheena on Lempäälän kirkko ja kolmannessa on kuvattuna Lempäälän kanava ja kanavanvartijan talo

– Tauluja myydään niin yrityksille kuin yksityisille ihmisillekin. Numeroituja vedoksia on vielä jonkun verran jäljellä, ja mielellämme ne kaikki myisimme, toteaa Lempäälän Rotaryklubin tiedottaja Jorma Lehtinen. – Nämä taulurahat menevät nuorisovaihdon hyväksi, niinkuin mahdollinen markkinatuottokin, hän jatkoi.

– Markkinataulut toimivat vaikka lahjoina tai Lempäälä-aiheisina tuliaisina. Kiinnostuneet saavat helpoiten lisätietoa tauluistakin Kuokkalankosken markkinoitten nettisivuilta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?