Harvinainen ilmiö Kehron paikallistiellä

Osmo Lepola ikuisti tiekarhun Kehrossa,

Osmo Lepola ikuisti tiekarhun Kehrossa,

Arto Arola karhuineen täytti paikallisten asukkaiden toiveita. Otsikko ehkä hämmentää lukijoita, mutta yhtä hämmentyneitä olivat paikalliset asukkaat, kun peräti maantiekarhu monien vuosien ehkä vuosikymmenen jälkeen tasoittaa tietä liikennöitävään kuntoon. Tapahtumaa olemme odottaneet vuodesta toiseen. Ehkä muutamien ”karhu”vierailujen jälkeen tie saavuttaa pinnaltaan sellaisen muodon, että vesi ei soratien pinnalla viihdy. Tätä odotamme.

 

Osmo Lepola

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?