Virkistymistä omaishoitajille ja hoidettaville

Omaishoitajat ja hoidettavat kävivät virkistäytymässä Kultturikeskus Piipoossa, Liikuntaparkissa ja Ehtookodossa.

Omaishoitajat ja hoidettavat kävivät virkistäytymässä Kultturikeskus Piipoossa, Liikuntaparkissa ja Ehtookodossa. Kuva: Jenni Karne

Lempäälän Kanavan Lionsklubin ladyt lahjoittivat 2500€ omaishoitajien ja hoidettavien virkistymiseen. Ladyt halusivat kohdentaa rahan niille hoitajille ja hoidettaville, jotka eivät ole palveluiden piirissä. Virkistymistä järjestettiin kolmena iltapäivänä yhteistyössä Kultturikeskus Piipoon, Liikuntaparkin ja Ehtookodon kanssa. Iltapäivät sisälsivät leppoisaa yhdessäoloa, virkistäytymistä, rentoutumista, liikuntaa ja hyvin syömistä. Omaishoitajia ja hoidettavia osallistui yhteensä 17 henkilöä.

Toukokuussa järjestettiin vielä jatkotapaaminen Himminkotoon. Mukaan tilaisuuteen kutsuttiin edustajat Lempäälän Kanavan Lionsklubin ladyistä. Tilaisuudessa keräsimme palautetta omaishoitajilta ja hoidettavilta virkistysiltapäivistä sekä esitimme kiitokset leijonille. Osallistujat olivat yhtä mielisesti tyytyväisiä iltapäiviin. Eräs rouva sanoi, ”hienolta tuntui kun huolehditaan”. Piipoo oli monelle uusi kokemus, josta tuumattiin ” Piipoo oli hauska, mutta erilainen”. Liikuntaparkkiin osa porukasta meni uudestaan seuraavalla viikolla ja koki saaneensa hyvää ohjausta myös silloin. ”Ehtookodon toiminnasta mielenkiintoista kuulla miten pääsee muuttamaan ja miten saa palveluita”.

Suuret kiitokset Leijonille heidän tekemästään tärkeästä työstä, joka mahdollisti omaishoitajille pienen irtioton arjesta.

Teksti: Jenni Karne

Omaishoitajat ja hoidettavat kävivät virkistäytymässä Kultturikeskus Piipoossa, Liikuntaparkissa ja Ehtookodossa.

Omaishoitajat ja hoidettavat kävivät virkistäytymässä Kultturikeskus Piipoossa, Liikuntaparkissa ja Ehtookodossa. Kuva: Jenni Karne

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?