Liput Eppu Normaalin konserttiin on arvottu

Lempäälän-Vesilahden Sanomien ja kolmen muun pirkanmaalaisen paikallislehden Digilä-sovelluksen kesäarvonta on päättynyt. Tulevasta manserock-konsertista pääsevät nauttimaan Juha Kukkula Lempäälästä ja Satu Vesanen Ylöjärveltä.

Arvonnan palkintona oli kaksi lippupakettia Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonserttiin, joka järjestetään Tampereella Ratinan stadionilla 6. elokuuta. Arvontaan osallistuivat kaikki paikallislehtien digitilaajat sekä määräaikaan mennessä digitunnuksen hankkineet täystilaajat.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>