Kansallispukujen tuuletuspäivä Tapolassa

Kansallispukuja tuuletetaan aiemmasta poiketen tänä vuonna Vesilahdessa, Tapolan pihapiirissä. Sunnuntaina 7. elokuuta järjestettävässä kansallispukujen tuuletustapahtumassa voi halutessaan pukeutua kansallispukuun tai tuoda tarpeettoman pukunsa tuuletukselle. Sille voi löytyä vaikka uusi omistaja. Puvun taskuun voi sujauttaa puvun tarinan ja siten saa mahdollisuuden kertoa sen yleisölle.

Vesilahden kansallispuku

Vesilahden kansallispuku

Helmoja ovat heiluttamassa Lempäälän Helkanuoret ja harmonikalla taituroi Taru Mäkimattila. Aittakahvila on avoinna herkkusuille. Tapahtumassa järjestetään lisäksi käsityörompetori ja arpajaiset.

Tapolan pihapiirissä on avoinna myös sotaveteraanien perinnehuone, jossa voi tutustua muun muassa lottapukuun.

Tapahtuman järjestää Taitokeskus Vesilahti yhdessä Lempäälän Kalevalaisten, Helkanuorten ja Vesilahden yläasteen Aittakahvilan kanssa.

 

Lempäälän Helkanuoret viihdyttivät kävijöitä. Kuva: Jouni Vaitniemi

Lempäälän Helkanuoret viihdyttivät kävijöitä. Kuva: Jouni Vaitniemi

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>