Junnut palloilivat Puntalassa

Puntalassa palloiltiin heinäkuussa Loiskeen junnuleirillä. Kuva: Aki Lehtinen

Puntalassa palloiltiin heinäkuussa Loiskeen junnuleirillä. Kuva: Aki Lehtinen

Loiskeen palloiluleiri järjestettiin Puntalassa 18.7 – 21.7.2016

Muutaman vuoden tauon jälkeen päätettiin järjestää aiemmin suuren suosion saavuttanut Puntalan palloiluleiri.
Parikymmentä junioria kirmaili erilaisten aktiviteettien parissa neljä päivää, ehdottomana suosikkilajina tietysti kuningas jalkapallo.

Leiriläiset jaettiin tuttuun tyyliin maajoukkueisiin. Saksa, Espanja, Portugali ja Ranska kamppailivat tosissaan, mutta rehdisti turnauksen voitosta ja makeista palkinnoista. Herrasmiespalkinnon sai ansaitusti Ville Turunen, futisgolfin ykkönen oli Valtteri Verho ja turnauksen voitti Portugali, jossa pelasivat Miro Järvinen, Viljami Täppinen, Into Kuortti, Nea Nieminen ja leirin ehdoton ilopilleri ja futistietäjä Totti Lehtonen. Olympialaisten ykkönen oli Espanja, jossa kilpailivat Oliver Heino, Valtteri Verho, Joonas Tuovinen, Emma Verho ja Lassi Kukko. Olympialaisissa miteltiin mitä kummallisimmissa lajeissa ja hauskaa tuntui olevan.

Frisbeegolfin saloihin nuoria ja vähän vanhempiakin oli opastamassa LeKi Disc Golfin Sanna Ahlgren ja Mika Jääskeläinen. Junnujen puttauskisan voitti Miro Järvinen ja ohjaajista tarkin oli Jouko Litmanen.

Tietysti myös uiminen ja saunominen kuului joka päivän ohjelmaan. Kiitos kaikille leiriläisille, muille vetäjille, sekä tietysti keittiöhenkilökunnalle. Ensi vuonna uudestaan!

Raportoi Aki Lehtinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?