Teknisen johtajan oikaisuvaatimus hylättiin

Lempäälän kunnanhallitus hylkäsi irtisanotun teknisen johtajan Jaakko Hupasen oikaisuvaatimuksen.

Hylkäyksen perusteluna käytettiin vastinetta, jonka kunnanjohtaja Heidi Rämö ja henkilöstöjohtaja Auli Nevantie laativat 10. elokuuta. Vastineen mukaan Hupasen oikaisuvaatimuksessa esittämät seikat ovat ristiriidassa kirjallisten vastineiden ja kuulemistilaisuuksien kanssa.

Jaakko Hupanen teki 8. heinäkuuta oikaisuvaatimuksen irtisanomisestaan. Hänet irtisanottiin 1.7.2016 teknisen johtajan virasta, koska hän ei ollut tehnyt sivutoimi-ilmoitusta. Hän ei ollut myöskään ilmoittanut sidonnaisuuksistaan tai esteellisyydestään käsitellä JHKAKS oy:tä hyödyttäviä asioita.

Hupanen omistaa JHKAKS-yhtiön osakkeita. Hän on yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja ainoa jäsen. Hupasen sidonnaisuus paljastui Marjamäen alueen urakan yhteydessä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?