Sotkuja jätepisteellä

Hei, tässä kuvia Vesilahden rämsöön(vammalaan päin mentäessä) jätepisteeltä. Usein piste on sotkuinen. Sinne on tuotu puretun auton osia, maaleja, sohvia, jääkaappeja, oksia/puun lehtiä(ne voisi polttaa), polkupyöriä jne.. sinne kuulumatonta. Nyt myös jäteastiat oli kaadettu. Kuva: Sini Rajala

Vesilahden Rämsöön jätepiste on usein sotkuinen. Sinne on tuotu puretun auton osia, maaleja, sohvia, jääkaappeja, oksia/puun lehtiä(ne voisi polttaa), polkupyöriä jne… sinne kuulumatonta. Nyt myös jäteastiat oli kaadettu. Kuva: Sini Rajala

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?