Burger King avaa ravintolan Ideaparkiin

Ideaparkiin avataan syksyn aikana uusi Burger King. Toistaiseksi Pirkanmaan ainoa Burger King on sijainnut Tampereella.

– Ideapark tavoittaa kattavasti Pirkanmaan eteläpuolen eli Lempäälän ja Akaan aina Hämeenlinnaan saakka. Tampereen eteläpuolelle on myös syntynyt uusia suuria asuinalueita kuten Vuores. Nämä ovat niitä asioita mitä pohdimme miettiessämme sitä, minne avaamme uuden ravintolan. Aluekehitys ja markkina ovat avainroolissa. Ideapark on myös vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Mollberg toteaa, että hampurilaisravintolan pitää olla ohikulkumatkalla ja näin helposti saavutettavissa. Hän uskoo, että Lempäälän Ideaparkissa on kysyntää Burger Kingin liekillä grillatuille burgereille.

Lempäälän uusi Burger King on jo järjestyksessään 25. ravintola Suomessa.

– Burger King on upea lisä ravintolavalikoimaamme. Olemme todella ylpeitä saadessamme kansainvälisen menestyskonseptin Lempäälän Ideaparkiin. Yhteiset asiakkaamme ottavat ravintolan varmasti ilolla vastaan, sanoo Lempäälän Ideaparkin toimitusjohtaja Olli Gestranius.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>