Kiitosaiheita

Laulun sanat,niin paljon on lapsella aihetta kiittää,pitävät paikkansa myös aikuisella. Omassa elämässäni tänään tunnen voimakkaasti monta kiitoksen aihetta, mm. perhe, läheiset ystävät ja yleensä hyvät ihmissuhteet. Viime vuosien aikana olen tullut huomaamaan myös, kuinka suuri ja tärkeä kiitoksen aihe on oma terveys,usein sen huomaa vasta kun se alkaa horjua,niin kävi minullekin.

Toisilla ihmisillä elämä on pidempi,toisilla lyhyempi, mutta aina kuitenkin liian lyhyt käytettäväksi vihanpitoon ja riitelyyn,kyllä se silloin menee hukkaan. Kyllä meillä ihmisillä,itseni mukaan lukien,usein liian helposti jää vain kliseeksi Jeesuksen selkeät sanat meille, rakastakaa toisianne! Me kovin helposti asetamme ainakin kaikenlaisia reunaehtoja,Jeesus ei asettanut!

Voi kuinka paljon parempi paikka tämä maailma olisikaan elää,kun pystyisimme noudattamaan Vapahtajamme asettamaa kaksoiskäskyä, Rakastakaa lähimmäistänne niin kuin itseänne, ja ennenkaikkea Jumalaa.

Markku Kankainen,Vesilahti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?