Yleisurheilijat juhlivat jälleen seuracupin voittoa

Kisan voittajajoukkue. Kuva: Markku Lipponen

Kisan voittajajoukkue.
Kuva: Markku Lipponen

Lempäälän Kisa Yleisurheilun nuoret ottivat neljännen peräkkäisen voiton valtakunnallisessa Vattenfall Seuracupin finaalissa. Valkeakoskella käydyssä Giga-sarjan finaalissa joukkue nousi jännittävien vaiheiden jälkeen selkeään voittoon. Mestaruuden sinetiksi juoksuvoimainen LeKi jyräsi sukkulaviestissä ylivoimaiseen voittoon. Toiseksi finaalikisassa sijoittui Naantalin Löyly ja kolmanneksi IF Drott. Mestarijoukkueen voiton reseptit olivat vanhoja tuttuja. Voittajajoukkueella vaaditaan tasaisen hyvät edustajat oikeissa lajeissa, laaja materiaali, erinomaiset varamiehet, venymistä kauden parhaisiin suorituksiin h-hetkellä, yhteistyötä yli lajirajojen sekä ahkeraa työtä taustalla.

Kuluva vuosikymmen on ollut seuracupissa lekiläisille yleisurheilijoille menestyksekäs. Joukkue on voittanut sarjansa finaalin viimeisen kuuden vuoden aikana viisi kertaa. Kaikissa näissä voitoissa mukana seuran lajiedustajana on ollut nyt joukkueessa viimeisen kerran urheillut ja kapteenina toiminut Eerika Reunanen. Kaikkiaan finaalien lajiedustuksia Reunaselle on kertynyt kymmenen peräkkäistä, aina 8-vuotiaasta alkaen. Seuracupin voitto ei tule helpolla eikä sattumalta. Finaalitapahtumassa vaaditaan koko joukkueen yhteinen onnistuminen. Tässä lekiläiset nuoret ovat osoittaneet olevansa valtakunnan eliittiä vuosi toisensa jälkeen.

Seuracupin voittajajoukkue 2016 LeKi Yleisurheilun voittajajoukkueessa kaudella 2016 urheili kaikkiaan 73 nuorta.

Tiia Alanen, Veera Alanen, Linnea Antinaho, Aurora Asikainen, Ella Noora Haapalehto, Petteri Haapaniemi, Iisa Hannuksela, Santtu Heikkinen, Salla Huhtasalo, Disa Huntus, Sara Huntus, Mikael Hölli, Luukas Janatuinen, Reeta Jokinen, Rita Jokinen, Michaela Jokiniemi, Jasmin Juujärvi, Oona Kaikkonen, Aarne Kalela, Elli Kalela, Nea Karppinen, Pinja Kianta, Aleksi Kivelä, Leevi Kivelä, Elias Knuutila, Eetu Komu, Eelis Kuusjärvi, Katja Laitila, Kristiina Laitinen, Santeri Laitinen, Leevi Lampén, Elias Lehtikuusi, Saku Lehtonen, Markus Leppimaa, Leevi Lipponen, Luukas Lipponen, Otso Luodeslampi, Julia Luoto, Tanja Lähdekorpi, Leo Lämsä, Sofia Mikkonen, Jesse Mäenpää, Manu Mäenpää, Iina Niemelä, Hetta Niemelä, Hilla Niemelä, Miika Niemelä, Niia Niemelä, Noel Nikulainen, Tomy Nurmesniemi, Aapo Närhi, Juha Närhi, Tuomas Närhi, Henrik Närvänen, Olavi Pennanen, Viola Pennanen, Eero Ranta, Emma Ranta, Johanna Ranta, Venla Ranta, Elina Rantala, Minttu Rantala, Veera Rantala, Janica Rantanen, Eerika Reunanen, Oskari Saari, Janika Saarinen, Lauri Savila, Salla Sirola, Anni Tiensuu, Tommi Turunen, Atte Urvanta ja Iida Ylimäki

Teksti: Timo Reunanen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?