Loiskeella hankalaa, LeKi ja Visa terästäytymässä

Paikallisille jalkapallojokkueille syksy on näyttäytynyt hiukan erilaisista vinkkeleistä. Sääksjärven Loiske ei ole kyennyt kolmosdivarissa yllättämään etukäteen kovempia vastustajiaan, kun taas nelosessa LeKi-futis on vihdoin alkanut kerätä pisteitä, kuten Vesilahden Visakin vitosdivarissa.

Loiske kärsi koitareenallaan niukan 0 – 1-tappion sarjakakkosta Ilves-Kissoja vastaan. Pelin ainoan maalin teki tunnettu maalitykki Timor Inapshba aivan avausjakson lopussa. Loiskeen peliesitys ei ollut mitenkään huono, joten tasapelipistekin olisi pikkutuurilla ollut napattavissa.

Huolestuttavaa on se, että kotijoukkueen vaihtopenkiltä löytyi vain kolme pelaajaa, heistäkin Kai Jyrkiäinen ja Tommi Ahola olivat kakkosjoukkueen nostoja. Loiskeella on vielä neljä ottelua pelaamatta, vastustajat ovat kaikki sarjassa sääksjärveläisiä edellä, joten ainakin siipirikkoisella kokoonpanolla Nokiaa, Palloseppoja, TPT:tä ja Raumaa on vaikea voittaa. Ainakaan kahden huonoimman sakkiin ei sarjassa voi jäädä, siinä tapauksessa seurauksena on putoaminen. Nyt eroa sarjan toiseksi viimeiseen eli Ilveksen kakkostiimiin on viisi pistettä Loiskeen eduksi.

Nelosessa Ville Viitaharjun hyvä maalivire on tuottanut LeKi-futikselle neljä lisäpistettä, kun Melody kaatui lukemin 5 – 2 ja Toijalasta tuli piste 2 – 2-tasurista. Viitaharju iski molemmissa peleissä kaksi maalia, Melodyn kaadossa toinen nuori mies eli Toni Vierula teki myös kaksi maalia. Sarjataulukossa LeKi on putoamisviivan alla, mutta mikä tilanne tippujien suhteen lopulta on, ratkeaa vasta syksyllä sarjan päättyessä.

Vesiahden Visa otti riemnastuttavan 2 – 1-voiton Lammin Vedosta Niko Björkstenin kahdella maalilla, mutta hävisi kärkisakkeihin kuuluvalle Sääksmäen Sovulle 1 – 5 pian perään. Visan tilanne on sama kuin LeKillä. Sarjasijoitus on putoamisviivan alapuolella, mutta mikä on pudokkaiden lopullinen määrä, ratkeaa sarjan päätyttyä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?