Seuraa someseinällä paikallista pöhinää

L-VS:n Someseinälle on koottu kiinnostavaa paikallista sisältöä. Kuva: Katariina Onnela

L-VS:n Someseinälle on koottu kiinnostavaa paikallista sisältöä. Kuva: Katariina Onnela

Digilässä ja Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivuilla on muutaman kuukauden ajan toiminut sosiaalisen median sisältöjä kokoava someseinä. Someseinälle nostetaan pääosin paikallista sisältöä. Sisältö on julkaistu Instagramissa, Twitterissä, Youtubessa tai Facebookissa paikallisilla hakusanoilla, esimerkiksi tunnisteilla Lempäälä tai Vesilahti. Seinällä näkyy vain julkaisuja, jotka on määritelty julkisiksi.

Seinältä voi seurata mikä on pinnalla ja mikä puhuttaa. Pitkin kesää julkaisuissa ovat näkyneet muun muassa Laukon kartano, Birgitan polku, Ideapark ja monet urheilutapahtumat. Sisältöä lisätään päivittäin, jotta tuoreimmat keskustelunaiheet ovat aina näkyvillä.

Julkaisunsa voi saada someseinälle julkaisemalla Twitterissä tai Instagramissa paikallisten hakusanojen lisäksi tunnisteella eli hashtagilla LVSanomat.

Julkaistavat postaukset valitsee lehden toimitus. Kaikki Lempäälä-, Vesilahti-, ja L-VS-aiheiset sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat ja tekstit eivät siis automaattisesti someseinällä näy. Someseinän löydät mobiilisovelluksestamme sekä osoitteesta www.lvs.fi/some.

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>