Pärinää ja keulimista

Ideaparkin pohjoispuolella rajatulla alueella sai luvan kanssa keulia, kaasutella ja polttaa kumia niin paljon kuin sielu sieti

Ideaparkin pohjoispuolella rajatulla alueella sai luvan kanssa keulia, kaasutella ja polttaa kumia niin paljon kuin sielu sieti.

Lempäälän juhlavuoden tähän astisista vauhdikkain tapahtuma järjestettiin lauantaina Ideaparkissa. Mopomiittiin saapui nuoria Lempäälästä ja lähikunnista. Sääksjärven suunnalta ajettiin paikalle letkana.
Ideaparkin pohjoispuolella rajatulla alueella sai luvan kanssa keulia, kaasutella ja polttaa kumia niin paljon kuin sielu sieti poliisin silmäillessä menoa maijasta.
Paikalla oli myös muun muassa SiuroPossejumalauta-stuntryhmä, SpeedRacen kalustoa ja Cap-autokoulu, joka järjesti kilpailun hidas-ajossa. Hidasajon voittoon taituroi  Terho Peltonen ajalla 38,26.

Iiris Peltoniemi ajaa Hondalla kouluun ja harrastuksiin.

Iiris Peltoniemi ajaa Hondalla kouluun ja harrastuksiin.

Lempääläinen Iiris Peltoniemi saapui mopomiittiin omalla Hondan kevarilla.
– Aloitin mopolla. Minulla on aina ollut hirveä kiinnostus pyöriin. Kai se on vauhdin hurma, mikä kiinnostaa, nuori moottoripyöräilijä hymyilee.
Mitä pojat tuumaavat tytöstä, joka ajaa moottoripyörää? Iiris kertoo, katso video.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>