Pirkanmaan Nuorkauppakamari tarjosi lämpöä syksyyn

Lempäälässä lahjoitustilaisuus järjestettiin keskiviikkona 7. syyskuuta Ehtookodolla, jossa johtaja Jaana Holm-Tikkinen vastaanotti monikymmenparisen Reino-kenkälahjoituksen projektipäälliköltä Sina Ro-sengrénilta tiimeineen. Paikalla olivat lahjoittajien edustajat Johanna Lundán Auto- ja konevuokraamo J. Lundán Ky:stä sekä Sari Salonen Maalaus ja Tapetointi Sari Saloselta.

Lempäälässä lahjoitustilaisuus järjestettiin keskiviikkona 7. syyskuuta Ehtookodolla, jossa johtaja Jaana Holm-Tikkinen vastaanotti monikymmenparisen Reino-kenkälahjoituksen projektipäälliköltä Sina Ro-sengrénilta tiimeineen. Paikalla olivat lahjoittajien edustajat Johanna Lundán Auto- ja konevuokraamo J. Lundán Ky:stä sekä Sari Salonen Maalaus ja Tapetointi Sari Saloselta.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjesti yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa -tempauksen, jossa lahjoitettiin tohveleita kolmelle kamarin toiminta-alueella toimivalle, palveluasumista tarjoavalle kohteelle. Yksi avustuskohteista oli Ehtookoto Lempäälässä.

– Olemme kiitollisia siitä, että niin paikalliset kuin

Tempauksessa nuorkauppakamari lahjoitti yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa Reino-kenkiä palvelu-asumista tarjoavalle Ehtookodolle.

Tempauksessa nuorkauppakamari lahjoitti yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa Reino-kenkiä palvelu-asumista tarjoavalle Ehtookodolle.

yritykset vähän kauempaakin, ovat lähteneet meidän kanssamme lahjoitustalkoisiin, kertoo projektipäällikkö Sina Rosengrén Pirkanmaan Nuorkauppakamarista.

Lempäälän lahjoituskohteena oli Lempäälän Ehtookoto, joka tarjoaa palveluasumista ikääntyneille, vammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Ehtookodon ideologiana on mahdollistaa asukkailleen omannäköinen ja oman tahdon mukainen hyvä elämä. Hoivan tukena ovat myös luonto, taide ja kulttuuri. Lempäälän lahjoituksessa mukana olivat Auto- ja konevuokraamo J. Lundán Ky, Pirkanmaan Isännöintipalvelu Oy, Tesoman Kukka- ja Hautauspalvelu Oy, Campusravita Oy, Lempäälän Parkkivalo Oy, Sähköasennus Laihiainen, Maalaus ja tapetointi Sari Salonen sekä Winled Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?