Kuusi pistettä taskussa

Tulokset: Peliitat – Kisa 1 – 5, Kisa – TuTo 3 – 2

Tehomiehet: Kaksi maalia mieheet takoivat Tomi Peltonen, Santeri Vuoti ja Waltteri Hopponen. Miika Heikkilän saldo kahdessa pelissä oli maali ja kolme syöttöä, pakeista Jere Rouhiainen oli tehokas kahdella syötöllään.

Luoto debytoi: Kisa sai kautta aikojen kuudennen oman kasvattinsa pelaamaan Mestis-kokoonpanossa, kun 19-vuotias Joona Luoto oli rosterissa niin Heinolassa kuin kotipelissä TuToa vastaan. Luodon esitys molemmissa koitoksissa oli hyvä, vaikka pistesarake ei vielä auennutkaan. Raamikas laitahyökkääjä on luistimilla vikkelä ja käsistään taitava, tästä pelimiehestä kuullaan vielä.

Yleisömäärä: Huolimatta hyvästä ennakkorummutuksesta ei yleisö kovin sankoin joukoin löytänyt Hakkarin sarja-avaukseen, paikalla oli vain 252 silmäparia.

Oho!: TuTo-ottelussa nähtiin isoja rangaistuksia, kun ensiksi Kisan Niko Ahoniemi sai passituksen pesupuuhiin polvitaklauksesta. Päätöserässä puolestaan TuTon Kristian Tuohilammen maila osui Kisan Tommi Välimaan naamaan, mistä Tuohilampi sai 2 + 2 minuuttia. Tuohilammen päätöserä oli muutenin sysimusta, hän otti älyttömän jäähyn erän lopussa TuTon jahdatessa ankarasti tasoitusmaalia.

Seuraava kotipeli: Syyskuun 30. päivänä Kisa kohtaa Hakkarissa Kiekko-Vantaan.

 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>