Poliisi etsii Akaasta kadonnutta 16-vuotiasta Patrik Palkorantaa

Poliisi etsii Akaasta kadonnutta 16-vuotiasta Patrik Palkorantaa. Patrik Palkoranta on poistunut kotoaan Akaasta 13. syyskuuta ja sen jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä. Palkorannan tiedetään kuitenkin liikkuneen kuluneen viikon aikana Tampereen Hervannassa.

Patrik Palkoranta on noin 176 cm pitkä, hänellä on vaaleat, kuvasta poiketen sivuilta kaljuiksi leikatut hiukset. Katoamispäivänä hänellä oli päällään sininen college, jossa valkoinen kuvio, Nike-merkkiset kengät sekä vihertävä lippis. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana Valkeakosken poliisin päivystysnumeroon 029 5445 877 ja muuna aikana hätäkeskukseen numeroon 112.

Patrik Palkoranta

Patrik Palkoranta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?