Voittajakuvassa tunnelmoidaan veden äärellä

Lempäälän-Vesilahden Sanomien kesäkuvakisaan saapui jälleen mahtava määrä hienoja valokuvia. Esiraati valitsi kuvista kymmenen parasta, joista Lempäälä-päivänä toimituksessa poikenneet saivat äänestää suosikkiaan.

Voittajakuvaksi nousi Hanna Arpalahden kuva, jossa mummi ja Maisa 3v. ovat mato-onkimassa. Tunnelmallinen ja kauniisti sommiteltu kuva hurmasi myös L-VS:n väen. Kiitämme kaikkia kesäkuvakisaan osallistuneita ja parhaimmat onnittelut voittajalle. Voittaja saa palkinnoksi 50 euron lahjakortin Clas Ohlsonille.

Mato-onkimassa mummi ja Maisa 3 v. Kuva: Hanna Arpalahti

Mato-onkimassa mummi ja Maisa 3 v.
Kuva: Hanna Arpalahti

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>