Loiske jatkaa kolmosessa

Nyt kai sen jo voi julistaa: Sääksjärven Loiskeen pelit kolmosdivisioonan tasolla jatkuvat ensi kaudellakin. Tieto tai pikemminkin epätieto putoajajoukkueiden määrästä alkaa viimein saada lopullisen muotonsa. Tampere United nousee kakkosdivariin, Pallo-Iirot siirtyvät Satakunnan ja Turun piirien kolmosdivariin ja Eura tippuu neloseen. Näin Tampereen piirin seuroista kukaan ei päädy ensi kaudeksi neloseen.

– Tällä käsityksellä me elämme, että sen paremmin Ilveksen kakkonen, TKT, PJK tai me emme putoa. Onhan tämä aika surkuhupaisaa, kun joka vuosi joudutaan arpomaan ja arvuuttelemaan, millainen systeemi sarjassa lopulta on, tuhahtaa Loiskeen taustoista Jukka Karhunen.

Viimeisessä kotipelissään Loiske venyi nimekästä Valkeakosken Palloseppoja vastaan maalittomaan tasapeliin, joka hiukan harmitti loiskelaisia.

– Tekopaikkoja oli voittoon, mutta maalintekeminen on ollut hankalaa meille viime viikkoina, Karhunen manaa.

Loiske pelaa vielä kaksi vieraspeliä Nokiaa ja Raumaa vastaan.

Nelosessa LeKi-futiksen kuntokäyrä on oikeassa asennossa, voittoja on napsahdellut syksyllä aivan toiseen malliin kuin keväällä. Hyökkääjä Ville Viitaharjun mahtavalla tehoryöpyllä kaatui niin FC Teivo kuin PP-70:kin lukemin 3 – 1. Viitaharjun saldo oli neljä tehtyä osumaa. Myös LeKi säilyttää paikkansa nykyisellä sarjatasolla.

Vesilahden Visa otti Kalle Mäntymäen ja Riku Nissilän maaleilla 2 – 1-kotivoiton PP-70:n kakkostiimistä kauden viimeisessä pelissään. Visan sijoitus on seitsemäs ja kun takana on kolme joukkuetta, säilyttää Visakin vitosdivarin paikkansa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?