Tehottomuus riivasi

Tulokset: Jokipojat – Kisa 2 – 1, IPK – Kisa 4 – 3

Tehomiehet: Waltteri Hopponen on ollut alkukauden ilopilkku. HPK:sta alustavan suunnitelman mukaan kuukauden lainalla oleva 20-vuotias Hopponen on iskenyt pisteitä tasaisesti (3+3), ja oli Itä-Suomen kiertueellakin tehokkain maalilla ja kahdella syötöllä. Tappara-apu Tomi Peltonen (3+3) teki Joensuussa Kisan ainoan osuman ja syötti yhden Iisalmessa. Santeri Vuoti on Kisan omista sopimuspelaajista paras pistemies, Iisalmessa ärhäkäs laituri teki maalin, koko alkusesongin saldona on kolme tehtyä osumaa.

Tehottomat:  Kisalla on nyt neljä pelattua kierrosta ja seitsemällä sellaisella pelaajalla, jotka ovat kaikki pelit olleet kokoonpanossa, näyttää tehosaldo ”kiikareita” eli nollia. Vaika joukkuelajista onkin kyse, on myös henkilökohtaisia onnistumisia tultava ajoittain pelihuumorin ylläpitämiseksi.

Oho!: Kisan konkaripelaaja Tommi Välimaa näytti Iisalmessa uhrautumisen mallia. Heittäytyminen kiekon tielle maksoi kuljulaiselle muutaman hampaan menetyksen.

Hakkarissa tapahtuu: Perjantaina Kisan haastaa Kiekko-Vantaa, joka on aloittanut sarjan tismalleen samalla saldolla kuin Kisa: kahdella voitolla ja kahdella häviöllä. Vantaan ehkäpä kiinnostavin pelaaja on Jokereista lainattu maalivahti Jani Kautto.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?