Ahostenjärven kunnostukseen väliaikaisrahoitus kunnalta

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt myöntää Honkaniemen kyläyhdistykselle 2 800 euron suuruisen väliaikaisrahoituksen Ahostenjärven kunnostushankkeeseen.

Yhdistys on saanut Ely-keskukselta kunnostushankkeeseen myönteisen rahoituspäätöksen. Hankkeen kustannusket ovat noin 45 000 euroa, josta Ely-keskuksen rahoitusosuus 40 prosenttia ja talkootyön osuus enintään 10 prosenttia. Suurin osa hankerahoituksesta on kerätty alueen asukkailta.

Hankkeessa on jo toteutettu järvikasvien niitto ja talviaikainen ilmastus virrankehittimellä. Hanke on jatkunut tänä syksynä järvikasvien juurakonpoistolla. Yhdistys on pyytänyt kunnalta 2 800 euron suuruista väliaikaisrahoitusta juurakonpoistosta, väliaikaisesta läjityspaikasta ja biomassan poiskuljetuksesta aiheutuviin kustannuksiin, jotka ovat yhteensä noin 7 000 euroa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?