Ehdota perhefoorumille palkittavaa

Vesilahden ja Pirkkalan yhteinen perhefoorumi haluaa palkita ansioituneen lasten ja lapsiperheiden kanssa toimivan tahon. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö, järjestö tai jokin muu toimijataho, joka on edistänyt lapsiperheiden hyvinvointia Pirkkalassa tai Vesilahdella.
Ehdotuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen perhefoorumi@pirkkala.fi 12. lokakuuta 2016 saakka. Palkinnon saaja julkistetaan perhefoorumin järjestämässä lasten itsenäisyyspäivän juhlassa Pirkkalassa 6. joulukuuta 2016 . Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille lapsiperheille.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>