Hupanen valitti irtisanomisestaan hallinto-oikeuteen

Jaakko Hupanen

Jaakko Hupanen

Maanantaina 3. lokakuuta kokoontunut Lempäälän kunnanhallitus esittää Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle Lempäälän kunnan teknisen johtajan virasta erotetun Jaakko  Hupasen tekemän valituksen hylkäämistä sekä velvoittamaan hänet korvaamaan Lempäälän kunnalle asiasta aiheutuvat oikeudenkäyntikulut.

Lempäälän kunta on perustellut irtisanomista sillä, että Hupanen ei ollut tehnyt sivutoimi-ilmoitusta tai ilmoittanut sidonnaisuuksistaan yhtiöön tai esteellisyydestään käsiteltäessä asioita, joista on odotettavissa hyötyä Hupasen omistamalle JHKAKS Oy:lle. Hupanen kiistää päätöksen perusteet ja sanoo tehneensä sivutoimilupahakemuksen. Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle tekemässään valituksessa Hupanen on vaatinut kunnanhallituksen viime elokuussa tekemän päätöksen kumoamista ja kuntaa korvaamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?